Az ég kék, a fű zöld, a Triász koncert frenetikus!

Triász 4. – Elveszett jó dalok – nagyzenekaros lemezbemutató koncert!
2019-10-31
Rockzenében bővelkedő, boldog új évet kívánunk!
2019-12-21

Az ég kék, a fű zöld, a Triász koncert frenetikus!

Berettyóújfaluban lépett fel a Jankai Béla, Kálmán Gyuri és Sipos Peti alkotta TRIÁSZ formáció. Zenész barátaikkal kiegészülve különleges, nagyzenekaros koncertre várták az igényes rockzene szerelmeseit. Gitáron Szűcs Janó, ütős hangszereken Schneider Szilveszter, basszusgitáron Jankai Sebastian közreműködött.

Este 7 órára rajongókkal telt meg a Művelődési Központ színházterme és elkezdődött a varázslat. A dalokat, az „elveszett jó dalokat” egy tudatosan felépített, remek logikai sorrendben adták elő: Elveszett gyémántok, Sose repülj az angyalokkal, Az angyalok a földre vágynak, Az kell a lánynak, Lányok szívében lakom, Csak a szívemet teszem eléd.

A közönség az első perctől kezdve együtt énekelt, tapsolt, lélegzett a zenekarral. Garancia a sikerre, hogy a színpadon lévő zenészek és a rajongók is élvezik, szeretik, amit adnak és kapnak.

Nem lehet kiemelni a bő másfél órából egy pillanatot vagy időszakot sem, a koncert végig a legmagasabb színvonalon és hangulatban zajlott.

Jöttek lassabb, lírai nóták is: Emlékül, Nem haragszom senkire, Ez a dal neked szól, Ha lesz új életem, Kiszáradt folyó. Nagyszerűen illettek a koncertműsorba és a közönség is örömmel hallgatta az érzelemmel, érzésekkel teli dalokat.

Kuriózumként a B52 tavasszal megjelent második lemezéről is előadtak egy nagyszerű szerzeményt, melynek címe: Játsszuk el!

A két frontember remekül „csinálta a fesztivált”, szórták a poénokat, de mégis úgy, hogy a dalok ereje, méltósága megmaradt.

Számomra óriási élmény volt, a Slamovits István fémjelezte No zenekar Ha a dalom véget ér c. dalát élőben meghallgatni a fiúktól!

A színpadon lévő hat zenész nagyon tudhat valamit, pl. azt, hogy zenélni csak szível és lélekkel szabad, akkor lesz hiteles. Ezt ők maximálisan, zsigerből hozzák, nem csak ma, hanem minden fellépésükön. Köszönet nekik érte!

Feledhetetlen élményt szereztek, mindenki feltöltődve, mosolygósan indult haza az éjszakában.

Nagy köszönet Papp Istvánnak a kiváló szervezésért!

Külön köszönet a fotókért Fazekas Attilának!

Sőt! Hamarosan újra varázslat lesz Berettyóújfaluban:

 

Addig is:

Szóljon a Rock!

https://www.facebook.com/szolarock

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.