Az ősz legizgalmasabb rockkoncertje az Arénában!

Szeptemberben is dübörög a Track!
2019-09-03
Halottak napja margójára
2019-10-29

Az ősz legizgalmasabb rockkoncertje az Arénában!

Legendák találkoznak 2019. november 8-án, a Papp László Budapest Sportarénában. Az Omega legújabb idei show-ja, a szintén több mint 50 éves skóciai rockbanda, a Nazareth koncertjével kezdődik.

Az Omega együttes popkultúránk vitathatatlanul kortalan klasszikusa. Világszinten is különlegesnek számít 57 éves pályafutásuk, a mai napig aktívan koncerteznek, nemcsak itthon, hanem egész Európában. Berlin, Prága és Pozsony szinte hazai pályának számít, de a felvidéki és erdélyi bulik hangulata is egészen különleges. Az elmúlt másfél évtized számos újdonsággal szolgált, bizonyítva a karizmatikus zenekar megannyi slágerének erejét és változatosságát. A 2019-es Tűzvihar turné igazi főszereplője a rock, a harmóniák és a mindenki által ismert és kedvelt Omega. A koncertsorozatban a progresszívebb időszak dalai szólalnak meg, modern, lüktető hangszereléssel. A műsoron szereplő legrégebbi szám ugyan több mint 50 éves, de egy kicsit sem lóg ki a sorból, a mai fülnek is kellemes, egyszerű szavakkal mesél, és remek hangulatot áraszt. /Magazinunk élménybeszámolója a tavaszi debreceni koncertről:

Tűzvihar tombolt Debrecenben!

Az Omega első albumának évében, 1968-ban alakult Nazareth, szintén jó ideje tapossa a világ színpadait. A tagcserék és tragédiák sem törték meg a Pete Agnew alapította, hihetetlen szívóssággal máig koncertező együttest. Egyedi hangzásuk, slágereik és több mint 30 millió eladott albumuk nyomán, Nagy-Britannia első igazi rockbandájaként tartják számon.

Az Omega mindig élen járó volt a nagyszabású show-k színpadra állításában, az őszi nagykoncert sem lesz híján a hangulati elemeknek, nagy ívű dallamoknak és a legendás zenekarok klasszikus világának. A 2019. november 8-i Aréna-koncert a Tűzvihar turné igazi ünnepe lesz, nemcsak az Omega együttesnek, hanem a rockzenének is!

Biztos vagyok benne, hogy a megszállott rockrajongók már nagyon várják és készülnek a fergeteges koncertre.  November 8-án az Arénában, a két legendás zenekar egy felejthetetlen estét ígér!
Akinek még nincs jegye, itt gyorsan vehet még: https://broadway.jegy.hu/program/omega-nazareth-103828/553284

 

https://www.facebook.com/szolarock

 

Szóljon a Rock!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.