Interjú Megyeri Ferivel a Campuson.

Deák Bill Blues Band koncert, Debrecen
2018-08-19
Ossian – tripla jubileum!
2018-08-31

Interjú Megyeri Ferivel a Campuson.

Megyeri Ferivel, a HétköznaPi Csalódások zenekar frontemberével beszélgetek itt a Campus Fesztiválon a koncertjük előtt.

-Feri, a legutóbbi lemezetek, a Nihilista rock ‘n’ roll című nekem személy szerint nagyon bejött, kaptatok-e már visszajelzést, hogy tetszik a közönségnek?

– Igen, a megjelenés után sokáig vezette a Mahasz listát, a koncerteken is játszunk róla 6-7 számot, pedig a lemezbemutató turnénak már vége van. Mondhatom, hogy szereti a közönség, sikeres a lemez.

– Azt tudom a lemezről, hogy rajongói támogatásból készült, talán nem is ez az első alkalom, honnan jött az ötlet?

– A szervezőnk találta ki, a Pont c. lemeznél, hogy csináljunk egy olyat, hogy a rajongók befizetnek egy bizonyos összeget, cserébe kapnak lemezt, pólót és koncertjegyet is. Akkor azt hiszem 2000 Ft volt a minimális támogatási összeg. Az új albumhoz még több támogatás érkezett, sikeres ez a megoldás, ami a jövőben is járható út lesz.

– Még egy személyes kedvencemet hadd említsem meg, nagyon jónak tartom a József Attila lemezeteket is, lesz esetleg ennek folytatása?

– Igen, jövőre a következő lemez az lesz, már kiválasztottuk a verseket és az alapzenék is kész vannak, Barna a gitárosunk már elkészítette őket.

– Milyen érzés fellépni itt Debrecenben?

– Szeretünk itt játszani, klubszinten sok helyen felléptünk, Klinika, Kaptár, de a Vekeri fesztiválon is részt vettünk már, az egyik legjobb helynek tartom Debrecent.

– Milyen zenéket szoktál hallgatni?

– Sok félét, látom például rajtad a pólót, én is nagy Stones fan vagyok, de az Európa Kiadó is nagy kedvencem. Sok mindent meghallgatok, a punk a fő irány, de mellette ska-t, alter rockot vagy rockzenét is, pl. a 80-as évekből a Fekete Bárányokat: Ricse, Mobil, Hobo.

– Köszönöm az interjút, befejezésül mit üzensz az olvasóinknak?

– Hallgassák a lemezeinket, és ha tetszik, jöjjenek a bulijainkra!

 

http://www.hetkoznapicsalodasok.hu/

 

https://www.facebook.com/hetkoznapicsalodasok/

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.