Omen – új énekes – új lemez!

HitRock 40 éves jubileumi album!
2019-05-19
5. LESZ FESZT Kisvárdán!
2019-06-14

Omen – új énekes – új lemez!

Molnár Péter Stulával jelenik meg június végén a „Halálfogytiglan” c. új album!


A P. Box tagságát is erősítő Koroknai Árpád énekes 10 év közös munka, és 2 nagylemez után távozik az Omen éléről. A rajongóktól és a zenekartól így búcsúzott el:

“Kedves Omen fanok!
Rendkívül nehéz döntést kellett meghoznom, az elmúlt időszakban. 10 hihetetlen évet töltöttem el az Omen családban, de mostanra jutottam el odáig, hogy nem tudom összeegyeztetni a két zenekarom teendőit, így fájó szívvel búcsút kell mondanom az Omennek. Hálásan köszönöm, hogy veletek lehettem! A folytatáshoz sok sikert kívánok a zenekarnak a régóta kitaposott úton. Lesz Metal!”

Omen zenekar:

„Sajnálattal vettük tudomásul, hogy énekesünk, Koroknai Árpi elhagyja a zenekart. 10 év szuper együttműködés, rengeteg sikeres koncert és két bivalyerős stúdióalbum van mögöttünk. Megértjük és elfogadjuk Kori döntését. Az elmúlt egy évtized jó hangulatban telt, nagy időket éltünk meg együtt! A barátságunk mindig megmarad! Sok sikert kívánunk neki a továbbiakra!
A banda természetesen dolgozik tovább ezerrel! Megtaláltuk „A” hangot, Molnár Péter Stulát, aki egy kiváló metal énekes és jó arc is!”
Stula :
„Április közepén váratlanul felhívott Nagyfi Laci. Elmondta, hogy Koroknai Árpi elmegy a zenekarból és ők rám gondoltak, mint lehetséges énekesre. Nagy Máté gitárossal már korábban játszottam egy bandában, úgy gondolom, talán ő javasolhatott engem. Találkoztam a csapat tagjaival, beszélgettünk. Aztán egy próba keretében néhány dalt el is énekeltem velük. Megtetszett nekik, amit hallottak és felajánlották az énekesi posztot. Örültem a felkérésnek. Számomra ez egy nagy dolog, egy igazi mérföldkő a pályámon. Mindig is közel állt hozzám az Omen zenéje, hiszen ilyen muzsikákon nevelkedtem. Szeretnék 100%-ig megfelelni a bandának és azt is szeretném, ha a közönség is elfogadna engem az Omen énekeseként. Sűrű egy hónap áll mögöttünk, hiszen a stúdióban felénekeltem az új album dalait, ami óriási élmény volt!”

Az új album június végén érkezik a Hammer Records gondozásában. Az új Omen-dalhoz a HyperMedia stábjával forgatott klipet a zenekar már Stulával!

A magunk részéről köszönjük Korinak a nagyszerű albumokat, koncerteket és sok sikert kívánunk!

Stula, üdv a zenekarban! Mindent bele! Hajrá Omen!

Lesz metál!

Szóljon a Rock!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.