Fergeteges Lord-koncert a Roncsbárban!

Dinamit koncert Vikidál Gyulával!
2019-05-11
HitRock 40 éves jubileumi album!
2019-05-19

Fergeteges Lord-koncert a Roncsbárban!

Teltház várta a Lord zenekart a Roncsbár koncerttermében. A rajongóknak lehetőségük volt kedvenc együttesük relikviáit, CD-it beszerezni a Butikban.

Kilenc után pár perccel belekezdtek a Lordok, az első album két tempós, pörgős dalával /Fázom a szélben, Síri csend az éjjel/. Fergeteges hangulat kerekedett azonnal, Lord-koncert van, felhőtlenül énekeltük Misivel: „Tőlem össze is dőlhet ez a világ!”

Itt szeretném elmondani, hogy ez a zenekar 47 éve létezik! Vidékről indulva, mindenféle médiatámogatás nélkül, a lassabb és nehezebb utat bejárva jutottak el a 45 éves jubileumi Aréna-koncertig, és azóta is megállás nélkül koncerteznek. Az élet bebizonyította, hogy ez a rögösebb út maradandóbb és értékesebb is. A Lord zenéje intelligens rockzene, a szíven át a lélekhez és az agyhoz jut el. Lordosnak lenni nem csupán rajongás, hanem egy életérzés, egy közösséghez, egy családhoz tartozás.

Minden koncert fantasztikus hangulatú, a kiváló dalokat nagyszerű muzsikusok, óriási szívvel nyújtják át a közönségnek. A rajongók pedig magyar zászlókat lobogtatnak, LED-es gyertyákat gyújtanak, a Vándor c. dal első részében – a zenekar tagjaival együtt – letérdelnek! Mindenkinek ajánlom, hogy legalább egyszer vegyen részt Lord-koncerten, bátran vegyék fel a bakancslistára! Ragyogó alkalom lesz rá pl. most pénteken a Barba Negra Trackben, ahol a két frontember 65 éves születésnapi koncertjét tartják.

A debreceniek és a megyében lakók júniusban, Balmazújvárosban a motoros találkozón, júliusban a Campus Fesztiválon, augusztusban Hajdúnánáson, novemberben pedig a Lovardában láthatják-hallhatják a Lordot!

Köszönjük ezt a fantasztikus koncertet a zenekarnak, a szervezőknek és a Roncsbárnak!

Szóljon a Lord örökké!

http://www.lordzenekar.hu

https://www.facebook.com/LordZenekar/

https://www.instagram.com/lordzenekar/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.